Servicii Web Design
– Realizare Site Responsive –

 

Un website eficient care sa functioneze pe orice tip de dispozitiv este piatra de temelie a afacerii tale, de aceea o mare parte a eforturilor noastre merg catre crearea unui webiste dinamic, usor de folosit si prietenos cu dispozitivele mobile.

Suntem specializati in development pentru: site-uri corporate sau de prezentare, magazine online, bloguri, site-uri in mai multe limbi dar si in design de logo si realizarea de identitati vizuale.

Procesul de web design incepe prin a te cunoaste pe tine si a invata totul despre proiectul la care vom lucra. Dupa ce aflam toate amanuntele importante e timpul sa facem UX, UI, si …putina magie :).
Servicii Web Design Birmingham

Pentru ca nu toti vorbim limbaje tehnice, o sa continuam intr-un limbaj accesibil tuturor:

UX vine de la experienta de utilizare, UI – User Interface (Inerfata de Utilizare), arhitectura este doar o schita cu marimea si pozitia diverselor elemente de pe pagina web.

Astfel, toti pasii enumerati mai sus nu fac altceva decat sa ajute:

  • Vizitatorii sa se simta ca acasa pe site-ul dumneavoastra
  • Site-ul sa fie usor de utilizat
  • Orice informatie sa fie la maxim 2 click-uri distanta
  • Site-ul sa fie prietenos, culorile placute, totul sa fie la superlativ

Dupa ce am trecut de partea vizuala, o sa trecem la lucruri un pic mai tehnice, respectiv la codul care face ca totul sa functioneze.
Firma Kristyn Graphic & Webdesign este specializata in crearea de teme personalizate WordPress si in dezvoltarea de interfete complexe WordPress, personalizate.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret.