Optimizare SEO
– SEO onsite –


Optimizarea SEO
(search engine optimization) este un subiect extrem de dezbatut atunci cand vine vorba de cautare de marketing.Unii spun ca SEO este mort, unii spun ca este o chestiune de matematica, iar marea majoritate a companiilor SEO, intreprinderi mici si persoane fizice au o mare neintelegere in privinta SEO. Cea mai mare provocare cu SEO se reduce la o problema comuna cu natura umana: rabdarea. O crestere de succes in SERP (pozitiile de rang in motoarele de cautare) este un efort lung si constant in directia imbunătătirii calitătii site-ului dvs. Nu exista un buton magic pe care sa apasati si sa ajungeti pe prima pozitie in randul cautarilor.

Kristyn Design se axeaza pe servicii SEO de calitate, pe termen lung. Modul nostru de a face optimizarea pentru motoarele de cautare este diferit de tot ceea ce primiti de la cele mai multe companii SEO. Noi nu oferim nici o garantie, fara pret fix „pachete de SEO ieftine“, si fara trucuri pentru a „fenta sistemul.“ Ceea ce oferim sunt sfaturi care deservesc cel mai bine piata tinta, un partener dedicat care lucreaza in mod activ in vederea imbunatatirii rentabilitatii investitiei folosind numai servicii relevante si accesibile SEO, precum si expertiza tehnica necesara pentru a atinge aceste obiective de marketing.Vom atinge succesul prin dezvoltarea unor strategii de marketing online, care incorporează o varietate de servicii SEO.

optimizare seo

Unele dintre multiplele fatete ale serviciilor noastre SEO includ:

  • Analiza competitiei
  • Cercetarea cuvintelor cheie
  • Generarea de continut relevant
  • Servicii de marketing
  • Analiza si rapoarte
  • Comunicare
  • Consultanta

Prin a fi mereu pro-activi si avand tot timpul in minte interesele clientului , am descoperit ca avem succes pe termen lung, cu cei mai multi dintre clientii nostri.

Stabilim obiective rezonabile (spre deosebire de anunturile de genul „prima pagina pe Google“) si lucram cu sarguintă nu doar pentru a aduce site-ului dvs. mai mult trafic ci si prin cresterea numarului de conversii si a satisfactiei clientilor.

Pentru a pasi in lumea online cu dreptul si pentru a facilita o pozitie cat mai buna in randul rezultatelor cautarilor, toate site-urile realizate de Kristyn Design au SEO onsite, heading tag-uri (definesc structura în HTML a site-ului atat pentru robotii de cautare cat si pentru cititori) si plugin-uri pentru SEO. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne.