Intrebari frecvente

Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale:

Cum incepem o colaborare si care este modalitatea de lucru?

In industria online, totul este la un click distanta. Am dezvoltat un concept unic de lucru pentru clienti, care a fost abordat de catre multe companii din Romania, demonstrandu-si astfel eficienta. Aceasta metoda de lucru consta in cativa pasi simpli dupa cum urmeaza:

1. Discutia preliminara – detalii despre proiect, in urma careia va fi realizat un desen (mockup) al site-ului.

2. Realizarea efectiva a site-ului conform desenului (mockup-ului), adaugarea textului si a continutului. Clientul va avea acces la serverul de probe pe tot parcursul proiectului, de unde va putea ghida evolutia proiectului, avand posibilitatea inaintarii unei liste de retusuri, daca este necesara.

3. Testarea pe diferite browsere, si dispozitive pentru ca totul sa arate perfect. Testarea functionalitatilor site-ului.

4. Optimizarea vitezei de incarcare a site-ului, a imaginilor si securizarea lui.

5. Website-ul va fi pus online in momentul finalizarii lui.

Cat costa un site web ?

Realizarea unui site web porneste de la un pret estimativ de 199 euro si poate ajunge pana la 1000 euro si peste. Tine strict de cerintele pe care le aveti, cum doriti sa arate site-ul si ce functii si functionalitati sa aiba. Pretul unui site web este calculat in euro, dar plata se face in lei la cursul BNR din ziua semnarii contractului.

Care este modalitatea de plata?

Plata unui serviciu de realizare site web sau creare magazin online se face in doua transe, respectiv 50% avans, iar diferenta de 50% se efectueaza la finalizarea si receptia lucrarii.

Cand se preda site-ul web realizat?

Un site web urmeaza sa fie predat, intotdeauna, dupa achitarea ultimei rate precizate in contract.

Cat dureaza realizarea unui site web ?

Durata de realizare a unui site web de prezentare este strict corelata cu aspectul, functiile si functionalitatile pe care doriti ca acesta sa le aiba.

Cum aflu pretul unui site web si timpul de executie ?

Puteti afla pretul si timpul de executie a unui site web accesand formularul Solicita Oferta, conform pachetului de web design ales sau contactandu-ne. In ambele variante avem rugamintea sa ne dati cat mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra pentru a va putea face o estimare corecta.

Daca voi dori sa modific continutul site-ului mai tarziu voi avea posibilitatea?

Desigur. Website-urile noastre au un panou de administrare, protejat cu utilizator si parola. Dumneavoastra puteti edita sau adauga orice informatie din cadrul website-ului.

Website-urile realizate sunt originale?

Toate website-urile realizate de noi sunt originale. Realizate dupa un desen unic aprobat de client (exceptii fiind cazurile in care clientul cere in mod explicit folosirea unui anumit design, etc.).  Prima etapa in cadrul realizarii unui site este etapa de consultanta, unde se analizeaza cerintele clientului, si pe baza acestora se realizeaza o solutie web personalizata.

De ce pe platforma WordPress ?

Intrucat WordPress este una dintre platformele web cele mai folosite la nivel mondial si totodata cele mai usor de utilizat de catre clientii finali. De asemenea, WordPress este o platforma ideala pentru realizarea site-urilor web de prezentare si care nu necesita bugete mari.

Realizati site-uri web folosind si alte platforme web ?

Prin prezentul site oferim servicii de web design pentru realizarea de site-uri web strict pe platforma WordPress.

Ce inseamna o tema conceputa de la zero ?

O tema conceputa de la zero inseamna crearea unui site web personalizat conform cu brandul pe care il aveti sau nisa de afaceri din care faceti parte. O astfel de tema asigura prezentarea exacta, asa cum va doriti, a afacerii dumneavoastra.

Cine realizeaza contintul site-ului web ?

Contintului unui site web va fi realizat de catre client, respesctiv de catre dumneavoastra. Si asta deoarece dumneavoastra sunteti persoana care isi cunoaste afacerea cel mai bine. In cazuri exceptionale si contra cost, putem sa va ajutam in procesul de creatie a continutului, insa doar daca ne furnizati informatiile minime necesare de la care sa plecam.

Doresc sa imi realizati un site web, cum procedez ?

Foarte simplu! Daca doriti un site web, ne puteti contacta. Va rugam sa accesati formularul Solicita Oferta sau telefonic 0751 266463

Am intrebari al caror raspunsuri nu le gasesc in aceasta pagina, cum procedez ?

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la contact@kristyndesign.com.