Creare Logo Profesional
– incepand de la £25 –

 

De ce noi?

Cu peste 8 ani de experienta in Web Design, oferim o varietate de servicii de Logo Design , pentru companiile care doresc un Logo unic. Logoul tau este cel care face diferenta dintre afacerea ta de succes si alte afaceri.

Un factor decisiv care sa aduca aminte pontentialilor clienti de afacerea dumneavoastra este logoul. Cu toate acestea, multi anteprenori nu investesc in crearea unui logo unic si folosesc un generator gratuit care nu este original si poate fi accesat si replicat cu usurinta.

Apeland la un profesionist, aveti doar avantaje! Va oferim logouri personalizate in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra: 3 concepte creative si originale, 5 revizii privind designul ales, produsul final fiind livrat in format JPEG, PDF, PNG si vector, EPS sau AI.

 

De ce am nevoie de un logo?

Un logo oferă afacerii dvs. un simbol vizual ușor de recunoscut. Oferă o identitate pe care oamenii și-o amintesc. Logo-urile sunt o parte necesară a activității în era informațională.

Logo-ul este coloana vertebrală a eforturilor dvs. de marketing și vom folosi abilitățile noastre pentru a crea un design unic pentru dvs. Odată ce l-ați obținut, puteți să-l utilizați cum vreți. Puneți-l pe cărți de vizită, foi cu antet și site-ul dvs. web. Și, dacă doriți, și pe tricouri și pe alte materiale promoționale.

 

Comanda Logo

Completati formularul si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele *

Numele Companiei (optional)

Telefon *

Email *

Sunt interesat de *:
Am un logo, doresc sa-l refacNu am logo, doresc un logo

Uploadeaza fisier (optional):

Cateva cuvinte despre acest proiect*:

* Completand acest formular sunteti deacord cu procesarea datelor personale

* required field